COMPUTEROPLEIDINGEN Groeipunt

Computercompetenties zijn tegenwoordig absoluut noodzakelijk op alle vlakken. Tijdens de uitoefening van uw beroep, in uw sociale bezigheden of bij allerhande dienstverleningen worden we verondersteld computervaardig te zijn.

PCVO GROEIPUNT helpt u om uw digitale competenties te optimaliseren door middel van een heel brede waaier van computeropleidingen. Hiervoor organiseren wij computermodules zowel overdag als ‘s avonds, met verschillende duurtijden en voor verschillende gebruikersprofielen: Microsoft Windows gebruikers , Apple Macintosh gebruiker, tablet en smartphone gebruikers, ontwikkelaars:

Computeropleidingen gaan door in onze Groeipunt-vestigingen te Ninove, Zwijnaarde, St-Amandsberg , Oudenaarde en Zottegem.

De cursussen worden in 20, 40 of 60 lestijden georganiseerd (in functie van de inhoud en doelgroep). Sommige cursussen zijn bedoeld als opfrissing of update van ICT kennis en worden georganiseerd in een kortlopende lessenreeks van 20 lestijden. Op de planning wordt telkens aangeduid wat de duurtijd is van elke Groeipunt-cursus.

VOLWASSENENONDERWIJS GROEIPUNT
zowel overdag als 's avonds

PCVO Groeipunt,
volwassenenonderwijs voor ieder van ons.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Activiteiten Groeipunt

 locandina Cardella

Hoofdzetel Groeipunt

 Centrumlaan 160
      9400 NINOVE

 054 - 31.78.60

© 2018 PCVO GROEIPUNT VOLWASSENENONDERWIJS OOST-VLAANDEREN
Ninove, Aalst, Deinze, Gent, Geraardsbergen, Ronse, St-Amandsberg, Wortegem-Petegem, Oudenaarde, Zwijnaarde, Zottegem